Ook als zakelijke klant kunt U bij ons terecht.

Wij kunnen tafels in elke gewenste stijl leveren voor horeca, kantoor en winkel. Ook aan het aantal tafels zit uiteraard geen limiet.

Heeft U een bepaalde stijl in gedachten, heeft U een budget voor ogen of wilt U gewoon een keer aan tafel gaan zitten om te bespreken wat de mogelijkheden qua ontwerp, kosten en levertijden zijn dan horen wij dat graag van U.

 

Om in contact te komen zijn er 2 mogelijkheden:

-Bij voorkeur via ons contactformulier. Wij hebben dan al een idee van Uw vragen en nemen zo snel mogelijk contact met U op.

-Of U kunt ons bellen op nummer: 0640041904

Voor het gemak hebben wij een voorkeur voor een ingevuld contactformulier. Telefonisch zijn wij helaas niet altijd goed bereikbaar. En wanneer wij Uw vragen reeds in het contactformulier hebben bekeken, dan kunnen wij U wellicht in het daaropvolgende contact al meer gerichte antwoorden geven. Geeft U in het contactformulier desgewenst aan hoe wij in eerste instantie met U contact op kunnen nemen: per telefoon of per mail.

 

Niet alleen voor tafels!

Wij zouden Uw belangstelling voor ons product bijzonder op prijs stellen en kijken uit naar een samenwerking met U. En mocht U daar belangstelling voor hebben, dan kunnen wij voor U ook -in een zelfde of bijpassende stijl- stoelen, (wand-)kasten, klokken, wanddecoraties en eventueel zelfs lamparmaturen leveren. Er is heel veel mogelijk; vraagt U er gerust om want alles is uiteraard vrijblijvend tot het moment waarop U een overeenkomst met ons tekent.

 

APM Design

Ton van Aart

 

 

---Ons Privacy- en Cookiebeleid is gewijzigd!--- Sluiten