Het begint met een idee..

Wanneer U een idee heeft voor een bijzondere, persoonlijke tafel vul dan, uiteraard geheel vrijblijvend, ons contactformulier in met een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van Uw wensen. Stuur ons een lijst met punten waaraan de te maken tafel moet voldoen. Kijk eens voor inspiratie in onze Fotogalerij of maak zelf globale schetsen om ons een idee te geven van wat U zoekt. Misschien heeft U ergens een tafel gezien die bijna aan Uw wensen voldoet? Beschrijf dan die tafel en maak zoveel mogelijk foto’s, stuur die via ons contactformulier naar ons met daarbij aangegeven de aanpassingen die U wenst en wij maken voor U de perfecte tafel.

Na ontvangst van Uw bericht nemen wij zo snel mogelijk, maar uiteraard geheel vrijblijvend, contact met U op via mail of telefoon afhankelijk van de voorkeur die U op het contactformulier aangeeft. Gaat het om een groot project, dan komen we graag bij U langs om met U te overleggen over de mogelijkheden.

Daarna maken we schetsen en overleggen we indien nodig voor de op maat te maken bijzondere onderdelen met externe vakmensen. Op basis daarvan mailen wij U de schetsen samen met een voorlopige, nog steeds vrijblijvende, offerte. U kunt dan aangeven of een en ander overeenkomt met Uw verwachtingen.

 

 

daarna is de keuze aan U…

Is het ontwerp zoals U het wenst, dan ontvangt U een definitieve offerte. Gaat U daarmee akkoord, dan gaan wij, samen met de vakmensen in ons netwerk, aan de slag met het maken van Uw persoonlijke tafel. Tijdens het bouwproces houden we U op de hoogte van de voortgang, eventueel met foto’s.

 

 

en aan ons de taak iets moois te maken…

Is het product gereed dan komt bij materialen zoals hout en metaal de vraag over welke kleur U wilt. We kunnen alles ongelakt leveren, zodat U zelf de juiste kleur kunt aanbrengen. Heeft U liever dat wij alles aflakken, dan heeft U dat in Uw orderbevestiging al aangegeven.

Bij dekkende lakken is de kleur gelijk aan wat U heeft gevraagd, maar bij transparante lakken en bietsen op hout is de kleur niet exact naar wens te verkrijgen. Het gaat dan om een natuurproduct waarvan de eigen, blanke kleur en houtnerf een sterke invloed hebben op de uiteindelijk kleur. In twijfelgevallen nemen wij altijd contact met U op vóór we met het lakproces gaan beginnen.

Een en ander is belangrijk, want een op maat gemaakte tafel kunnen wij uiteraard helaas niet retour nemen. In het uiterste geval kan -in overleg met U- een nieuwe laklaag worden aangebracht. Eventueel sturen we vooraf een aantal monsters met verschillende tinten zodat U daaruit een keuze kunt maken. Wij zullen die kleur dan zo dicht mogelijk benaderen.

 

 

 

waarna het door onszelf bij U aan huis wordt afgeleverd.

Zodra Uw met de grootste zorg gebouwde en afgewerkte tafel gereed is, zorgen wij dat Uw nieuwe kostbare bezit zo snel mogelijk bij U aan huis wordt afgeleverd. De levertijd is afhankelijk van Uw wensen en de eventuele gecompliceerdheid daarvan. Bij de definitieve offerte vindt U ook een goede schatting van de te verwachten levertijd voor Uw tafel.

Wij bezorgen onze op maat voor U gemaakte meubels altijd zelf aan huis, zodat wij helemaal zeker zijn van een zorgvuldige behandeling. Bij U aan huis monteren wij de tafel en plaatsen hem op de door U aangewezen plek.

En dan kunt U gaan genieten van Uw unieke bezit; een bezit waarvan U vele jaren zult gaan genieten en waarvan niemand anders in de wereld een identiek exemplaar heeft.

Mooi toch?!

 

 

Ook interesse? Laat ons weten wat Uw wensen zijn via ons contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met U op.

 

Voor overige informatie:

 

 

---Ons Privacy- en Cookiebeleid is gewijzigd!--- Sluiten